A kosár üres
j   o   g   i       n   y   i   l   a   t   k   o   z   a   t
 
1. SZERZÕI JOGOK, HIVATKOZÁS A KISPETER.HU-RA

A kispeter.hu (www.kispeter.hu) website felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a Kisgaléria Bt. kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzoi jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A kispeter.hu (www.kispeter.hu) fõoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belso oldalakra mutató linkek elhelyezhetok abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a kispeter.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

2. A FELELOSSÉG KORLÁTOZÁSA

Az általunk forgalmazott áruk részletes jellemzoi az árucikk információs oldalán érhetoek el. Az ismerteto leírás esetleges pontatlanságáért felelosséget nem áll módunkban vállalni - de természetesen mindent megteszünk az adatok pontosságáért.
A kispeter.hu-n való vásárlás feltételezi a vásárló részérol az Internet lehetoségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülo hibákra.

A Kisgaléria Bt. nem felelos semmilyen kárért, amely a kispeter.hu-hoz való csatlakozás miatt következett be, továbbá az alábbiakban felsorolt pontokban foglaltak szintén a Kisgaléria Bt. felelosségi körén kívül esnek:

* Bármilyen muködési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a kispeter.hu akadálytalan muködését és a vásárlást.
* Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
* Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése.
* Bármely szoftver nem megfelelo muködése.

Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
A látogató felelossége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelos a kispeter.hu-hoz való kapcsolódásáért és a kispeter.hu-n való vásárlásért. A Kisgaléria Bt. nem vonható felelosségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A Kisgaléria Bt. szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidõt. A változás a kispeter.hu-n történt megjelentés idopontjától lép életbe. A Kisgaléria Bt. szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait illetve a kispeter.hu-t, bármikor, értesítési és bárminemu kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Kisgaléria Bt.. nem vonható felelosségre, ha így tesz. Bármely módosítás abban az idopontban lép életbe, amikor online megtalálható a kispeter.hu-n. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

A Kisgaléria Bt. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Kisgaléria Bt. nem vonható felelosségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Kisgaléria Bt. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja megrendelést, vásárlását és a vevõ nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Ugrás a tetejére